Дрю Баримор прави голямо дарение в борбата с пандемията

Актрисата от "50 първи срещи" обединява сили с голяма хранителна компания, за да помогне на хората в нужда.

Въпреки че голяма част от мерките, които спазвахме през последните два месеца, постепенно започват да се изпаряват, пандемията все още не е достигнала своя край. Точно по тази причина Дрю Баримор обяви, че ще дари 1 милион долара на No Kid Hungry, заедно с хранителната компания McCormick, за да помогне на семействата, които имат проблеми с достъпа до храна в това трудно за всички време.

"Трябва да повярваме, че малките действия имат своето влияние и място в света", споделя Дрю Баримор

45-годишната актриса направи съобщението в своя официален Instagram акаунт. „За мен е чест да бъда част от това", сподели тя. „Благодарна съм на McCormick, че ме включиха в тази изобилна щедрост." Заедно с голямата компания, Дрю ще направи специално Instagram Live събитие, в което ще готви тако, докато "споделя лични спомени и помага на общностите в нужда". По време на събитието ще се включат и експерти, които ще споделят своите съвети по отношение на здравословното хранене и други важни въпроси.

дрю баримор

От началото на пандемията насам, актрисата от "50 първи срещи" споделя, че е важно да влагаме "смирение, усилия и енергия, за да повярваме, че малките действия имат своето влияние и място в света." Баримор разкрива, че е имала своите притеснения за това как ще се справи с децата, които трябва да стоят само вкъщи, но пък признава, че е използвала времето си пълноценно, отдавайки се на изкуството.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA