Знаехте ли, че Кендал Дженър има брат близнак? Запознайте се с него!

Най-голямата тайна на клана Кардашиян-Дженър излиза наяве... Кайли не е единствената сестра на Кендал. Или?

Кланът Кардашиян-Дженър умее да изненадва аудиторията си, без значение дали става дума за реализиране на нова козметична линия или появата на изненадващ член от семейството, който досега не е намирал място пред екрана в Keeping Up With The Kardashians

Изглежда, че фамилията е готова да превземе и новата стрийминг платформа Quibi, а проектът, с който дава начало на участието си, е Kirby Jenner. Да, разбираме ви, измежду драмите около Ким, Клои и Кортни е напълно възможно да сте пропуснали факта, че Кендал всъщност има "брат близнак". 

Поредицата, продуцирана от 24-годишния "модел" и Крис Дженър ще последва Кърби, който е готов да стъпи под светлината на прожекторите за първи път, с пълната подкрепа на "майка си". Осемте епизода ще покажат трансформацията на Кърби, който също се занимава с моделство, но остава на заден план заради световните успехи на "сестра си". 

Ако не сте забелязали присъствието на кавичките към всички роднински определения по-горе, бързаме да обясним. 24-годишният мъж всъщност не е кръвен роднина на семейство Дженър. Преди пет години талантливият артист започва да публикува снимки на Кендал в своя официален Instagram акаунт, като с магията на Photoshop добавя себе си към всяка една от тях и придружава известната си "сестра" към редица рекламни кампании и червени килими. 

Акаунтът на Кърби, който се представя за двуяйчен близнак на Кендал, събира над 1 милион последователи и не остава незабелязан от семейството, поемащо поредната вълна в преследването на публично внимание. Ето че мечтата на Кърби вече е сбъдната!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA