Наоми Кембъл стана на 50, благодари на всички за любовта

Иконичният супермодел отбеляза петото си десетилетие с много цветя и специални пожелания в Instagram.

На 22 май Наоми Кембъл отбеляза своя 50-и рожден ден. Супермоделът, който се превърна в икона на 90-те години, не пропусна да сподели серия от ретроспективни кадри в официалния си Instagram акаунт, а след това да благодари на всички за любовта и подкрепата, изразена по случай празника.

"Бих искала първо да кажа БЛАГОДАРЯ за цялата любов. Толкова съм благодарна, че имам невероятни хора в живота си. Благодарна съм и за всичките 50 години на тази красива планета", написа Кембъл като описание под кадъра, на който я виждаме в дома си, заобиколена от мноооого цветя. "Честно казано, не мислех, че ще стигна дотук, ако не бяха онези от вас, които вървяха с мен през възходите и паденията, ако не беше семейството ми, което ме задържа изправена", коментира красавицата, вече оставила зад гърба си своята алкохолна и кокаинова зависимост. 

"Моето пътуване досега беше изключително цветно, винаги ми напомняше, че съм в процес на израстване. Без всички вас, не бих била тук, нямаше да има Наоми. Вашата честност, последователност и прегръдка означават всичко за мен. Обичам ви и искам да знаете колко много значите за мен", добави супермоделът и благодари специално на майка си за всичко, което е направила за нея. Своите поздрави за празника отправиха и редица световноизвестни колежки на Кембъл, сред които Хайди Клум, Карли Клос, Мишел Пфайфър и Линда Еванджелиста.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA