Вино и нова музика за 52-рия рожден ден на Кайли Миноуг

Австралийската музикална сензация отбелязва празника със собствена линия розе и подготовката на следващия си албум.

Какъв по-добър начин да отбележиш своя 52-ри рожден ден от това да пуснеш на пазара собствена линия розе? Точно това направи Кайли Миноуг, следвайки примера на всички други знаменитости, които покрай социалната изолация решиха да се проявят като видни сомелиери. 

От днес "деликатното и примамливо" Rosé Vin De France се предлага в 450 магазина в Обединеното кралство, само на цена от 9 паунда, а австралийската музикална сензация не крие, че прекарва голяма част от последните две години в сътрудничество със специалисти от Benchmark Drinks Limited, за да създаде дебютното си розе.

54

Произведено от грозде от южното френско крайбрежие, Кайли описва проекта си като "розе с бледорозов нюанс, допълнен с аромати на свежи летни плодове и бял цвят". Виното има допълнителна естетическа нотка, благодарение на високата си бутилка с гравиран етикет, на който има подписа на звездата. 

кайли

"Имам голяма страст към розето и обикнах работата върху разработването на вина Kylie Minogue през последните две години. Работейки с брилянтния екип на Benchmark Drinks, ние създадохме розе, в което съм истински влюбена", споделя тя в официално изявление. Изпълнителният директор на компанията разкри, че е работата с певицата е била истинска привилегия. "Изисканият вкус и небце на Кайли превърнаха това красиво и елегантно вино в сбъдната мечта."

Голяма част от феновете на изпълнителката дори не бяха разбрали за окончателната поява на нейния изненадващ проект, докато в социалните мрежи не се появиха хиляди снимки на случайно пазаруващи хора, питащи се дали изобщо имахме нужда от още една причина, за да си купим бутилка розе.

https://www.instagram.com/p/CAsnN-bgnIO/

Междувременно, Миноуг продължава с работата на 15-ия си студиен албум, който записва изцяло от вкъщи. "Доста съм заета в домашното си звукозаписно студио - всекидневната. Научих много за дистанционното записване на музика. За целия екип е трудно, тъй като трябва да се справяме с редица технически проблеми, но съм благодарна, че по този начин мога да продължа да работя над новия си албум. Хванала съм емоционалната вълна заедно с останалата част от света, но творчеството ми помага много", споделя певицата в социалните мрежи.

https://www.instagram.com/p/CAtYwrig0_K/

Кайли не пропусна да изрази и своята благодарност за безбройните пожелания за празника, получени от близки приятели и почитатели. "Искам да ви изпратя много любов. Особено на семейството ми, чиято обич и доброта ме карат да се чувствам жива всеки ден", написа тя към детските си снимки, които публикува в Instagram по-рано днес.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA