Чуйте (и вижте) взривяващата лятна колаборация на Травис Скот и Росалия!

В новото си парче звездното дуо възпява "Omertà" - закона на мълчанието и истинското значение на думата "доверие".

Фламенко поп кралицата Росалия представя "TKN” – нов ударен сингъл с участието на звездния рапър и неин близък приятел - Травис Скот. Испано-английското парче е създадено от двамата преди година, по време на студийна сесия, и миксира мелодии от Средния Изток с ърбън бийтове и разпознаваемите вокали на Scott, който рапира и на испански. 

"Травис е артист, на когото се възхищавам изключително много още от началото на кариерата му и не мога да си представя по-подходящ изпълнител, с когото да си колаборирам в това парче. Чувствам, че сега е правилният момент да пусна тази песен, след толкова месеци, прекарани вкъщи, далеч от свободата и хората, които обичаме. Надявам се "TKN” да ви предаде енергия, да ви накара да танцувате и да ви зареди със сили, ако преминавате през труден период. С цялата ми любов <3! ", споделя Росалия.

"Надявам се "TKN” да ви предаде енергия, да ви накара да танцувате и да ви зареди със сили, ако преминавате през труден период"

Това е вторият общ проект на певицата със Скот, след успеха на ремикса на неговия суперхит - "Highest In The Room” от албума JackBoys - дебютен проект, продуциран от собствения му лейбъл Cactus Jack.

През януари тази година Росалия запали сцената на 62-рите награди "Грами" с изпълнения на две от най-хитовите си парчета до момента - "Malamente" и "Juro Que”, а по-късно спечели златна статуетка за "Най-добър латино рок, ърбън или алтернативен албум на годината" за El Mal Querer. "Изживяването по време на наградите беше наистина уау… Означаваше толкова много за мен. Цял живот гледам любимите си артисти на тази сцена и изведнъж аз се озовах на нея, изпълнявайки фламенко и танцувайки seguidilla [испански танц]. Толкова съм благодарна. Плачех в колата на път към всяка репетиция. Не можех да повярвам, че наистина се случва", споделя звездата пред Elle.

Росалия

В края на март изпълнителката издаде и емоционалната испанска балада  "Dolerme”, обръщайки се към феновете си в социалните мрежи, за да говори за глобалната ситуация и да изкаже почит към всички, които се борят с пандемията на първа линия. Травис, от своя страна, точно преди месец запали интернет и гейминг пространството със зрелищно виртуално лайв събитие пред 12,3 милиона фена на играта Fortnite, а именно с 10 минутното си концертно изпълнение - ASTRONOMICAL. По време на музикалния сет във виртуалното измерение, Травис представи и новия си суперхит "THE SCOTTS" - колаборация с Kid Cudi. В първата седмица след рилийза, парчето събра над 81 милиона стрийма и застана под #1 в класацията Billboard Hot 100, а в България в момента е #2 в Spotify Top 200.

Фотография: Sony Music/ Вирджиния Рекърдс

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA