Момент, защо Дейвид и Виктория Бекъм имат нужда от подземен тунел в къщата си?

Не, не е защото имат няколко излишни милиона паунда, които не знаят как да похарчат...

Когато милиони хора те обожават и следят (не само в социалните мрежи), напълно естествено е да помислиш за отделяне на разходи, които да посветиш в името на охраната и сигурността на дома си. Точно това смятат да направят Дейвид и Виктория Бекъм, според близки приятели на двойката. Пош Спайс и футболната легенда обмислят да направят голям ъпгрейд на дома си с девет спални в Котсуолд, а именно подземен авариен тунел, който да използват при крайна необходимост. 

Според новопоявила се информация, семейство Бекъм има намерението да инсталира "подземен проход, свързващ деветте им спални в Котсуолд с гаража за луксозни коли", който на практика би създал авариен тунел, за да може семейството да го използва, ако са възникнали обстоятелства за евакуация или нещо подобно. Техниците, които ще се заемат с тази задача, споделя, че подобна стъпка значително ще подобри сигурността на обитателите на имота.

дейвид и виктория

Говори се, че Дейвид и Виктория са взели това решение, тъй като наскоро полузащитникът на Тотнъм Деле Али бе нападнат с нож при грабеж в ​​​​​имението си в Северен Лондон. Успоредно с всичко това, домът на семейството неведнъж е бил обект на кражба през последните години, така че това решение не ни изненадва. 

Неотдавна семейството, което се превърна в нещо повече от бранд, добави в "териториалното си портфолио" и луксозен нюйоркски апартамент, който може да се похвали с общ басейн, собствен спа център, козметичен салон, сок бар и зона за слънчеви бани. Съветваме ви да му хвърлите поглед!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA