Защо кралското семейство няма право да играе Монополи?

Ако мислите, че вече знаете всички странни правила, които кралското семейство спазва, помислете пак.

Често се е случвало да кажем, че членовете на британското кралско семейство са като всички нас и това далеч не е лъжа. Да, вярно е, че има изключително стриктен протокол, който спазват, а ние – не. Вярно е, че има определени правила за това какво да носят, как да се ръкостискат и общуват с хората, но когато става дума за времето, прекарано вкъщи, нещата изобщо не са по-различни.

Оказва се, че Нейно Величество Елизабет II напълно е забранила семейната игра на Монополи в двореца. Причината за тази на пръв поглед странна забрана се крие в това, че играта, както добре знаем, съвсем лесно може да излезе извън контрол. Как разбираме подробностите за това ли?

Елизабет II

Връщаме лентата назад към декември 2008 г., когато по време на изпълнение на задълженията си от кралския календар, принц Андрю получава оригиналното издание на играта като подарък, който обаче е трябвало учтиво да откаже. "Не ни е позволено да играем Монополи вкъщи, защото може да стане опасно", споделя той тогава.

Чудим се дали това правило важи за присъствието на кралицата в компанията или за всякакви семейни събирания на територията на двореца. Явно Кейт Мидълтън наистина е имала право, когато наскоро сподели, че всекидневно ѝ се налага да измисля различни занимания, с които да уплътнява времето на децата под социална изолация.

кралско семейство

Кой може да предположи, че играта на Монополи ще е поредната прилика между живота в кралското семейство и реалния такъв – сещате се, този, в който не пием чай с високо вдигнато кутре всеки следобед.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA