Знаехте ли, че Бен Афлек има таен Instagram акаунт?

Феновете на холивудския актьор откриха таен Instagram акаунт, който е последван само от бившата му съпруга Дженифър Гарнър.

Имайки предвид колко много хора започнаха да използват активно Instagram, нормално е в даден момент да искаме да скрием част от съдържанието си за онази част от последователите ни, която е всичко друго, но не и приятна. Има различни фактори, обуславящи това наше решение, но никой не може да ни обвини, ако имаме нужда от допълнителна анонимност.

Оказва се обаче, че явно и звездите искат да останат инкогнито понякога, защото любопитни потребители на социалната мрежа са открили акаунт, който изглежда, че принадлежи на Бен Афлек.

https://www.instagram.com/p/B9NXKeQD-YT/

Ако погледнете @positiveattitudehunting, ще забележите, че един от тримата последователи на акаунта е именно Дженифър Гарнър (бившата съпруга на Афлек - бел.ред.), а името на профила е препратка към Good Will Hunting ("Добрият Уил Хънтинг"), който Бен написва заедно с Мат Деймън през 90-те. Именно този филм дава старт на блестящата им филмова кариера и привлича погледите на милиони фенове по цял свят.

Описанието на акаунта е "просто баща, който прави филми" и съдържа линк към уебстраницата на организацията, която Афлек е основал - Eastern Congo Initiative - първата инициатива за застъпничество и предоставяне на безвъзмездни средства в САЩ, изцяло фокусирана върху работата със и за хората от източната част на Конго.

Няма да се изненадаме, ако един от другите двама последователи на Афлек е новата жена до него в лицето на прекрасната Ана де Армас, която наскоро се е запознала с децата на актьора. Приятели на двойката коментират, че са много щастливи заедно и са под социална изолация в дома си още от март. "Изглежда, че се забавляват чудесно заедно. Поръчват храна и напускат къщата само за разходки из квартала с кучетата си. Бен изглежда невероятно щастлив, а Ана винаги носи огромна усмивка със себе си."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA