Съпругата на Коби Брайънт съди компанията, отговорна за смъртта на баскетболиста

Съпругата на баскетболната легенда смята, че катастрофата е причинена вследствие на небрежност от страна на пилота.

Още няколко седмици след смъртта на легендарния Коби Брайънт, съпругата му Ванеса обяви, че предстои да заведе дело срещу Island Express Helicopters, защото продължава да смята, че катастрофата, причинила смъртта на съпруга ѝ и 14-годишната им дъщеря, е вследствие на небрежност от страна на пилота и експлоатационната структура на превозното средство. 

Брайънт вече е на път да влезе в съдебната зала, тъй като е подала документи за процес срещу пилота Ара Зобаян и компанията, като един от мотивите, посочен в докуменатацията, е това, че семейството е загубило "десетки милиони долари" от смъртта на Коби, което е довело до икономически и психически необратими поражения. 

245

"Никога няма да видя момиченцето си да се разхожда, да танцува с баща си или да има собствени деца. Всеки ден ми липсваш", сподели през сълзи Брайънт на емоционалното сбогуване с Коби и Джиана в края на февруари. "Не можах да го видя като знаменитост, нито като просто невероятен баскетболист. Той беше моя сладък съпруг и красив баща на нашите деца. Нямам представа как съм заслужила мъж, който ме обичаше и искаше толкова много."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA