Пет години след появата на Кейтлин Дженър, Кендал и Кайли коментират голямата промяна

Супермоделът и най-младата милиардерка в света споделят, че баща им винаги е бил тяхното най-голямо вдъхновение.

Преди пет години Кейтлин Дженър (тогава Брус Дженър) споделя на децата си плановете за смяна на пола. В свое интервю тогава, бащата на Кендал и Кайли споделя, че не би направил голямата промяна, ако някоя от тях е имала нещо против. 

https://www.instagram.com/p/CBTmZIFF7d-/

Сега двете най-млади сестри от клана Кардашиян-Дженър обаче споделят, че това преживяване само е помогнало за укрепването на връзката им.

"Когато баща ми излезе като транссексуален, отношенията ни се промениха", разкрива Кендал по повод годишнината от голямо събитие с широк медиен отзвук. "Най-накрая сме честни една с друга. Можем да говорим за дълбоките емоции, които изпитвахме през това време. Баща ми обикновено не говореше за чувствата си, така че това бе голяма стъпка за нас", допълвайки, че цял живот е била "момичето на татко", а връзката им продължава да се развива с всеки изминал ден.

https://www.instagram.com/p/CAtFauSnMJ7/

"Заради храбростта на баща ми се научих да обичам това, което обичам и да не се срамувам от нищо. Кейтлин е много смела, аз също се стремя да бъда поне толкова смела", казва още Кендал, а Кайли нарича Кейтлин своя герой. "Баща ми винаги ми е бил вдъхновение за мен, но въпреки това, да го виждам как изживява истинското си Аз е най-вдъхновяващото преживяване от всички до този момент", коментира 22-годишната милиардерка, която наскоро отново оглави списъка на Forbes за най-богатите знаменитости в света.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA