Да, Кание Уест пуска на пазара линия козметични продукти

Кой да предположи, че Кание Уест разбира от грим, изкуствени мигли, маски за лице, лакове за нокти и парфюми?

Очевидно Кание Уест ще последва примера на всички дами в клана Кардашиян-Дженър, защото не смята да остави модния си бранд само до лансирането на линия маратонки, която му донесе половината от неговото 170 милиона долара нетно състояние. Как стигнахме до този извод? Рапърът ще разшири търговската си марка Yeezy до серия козметични продукти, които се очаква да бъдат на пазара до края на годината.

Да, точно така. Говорим за грим, изкуствени мигли, маски за лице, лакове за нокти, овлажнители, продукти за вана, масла за тяло, крем за бръснене, продукти за грижа за косата и кожата, успоредно с парфюми, паста за зъби, дезодорант и дори ароматизирани борови шишарки, които може да сложим встрани от специалната възглавница, предназначена за аромапевтични цели.

56

Ако Кание успее да осъществи този свой предприемачески план, той ще последва стъпките на KKW Beauty линията на съпругата си Ким Кардашиян, Kylie Cosmetics (няма нужда от обяснение) и Koko Kollection на Клои, които се превърнаха в мигновен хит в световната търговска мрежа.

Интересното е, че рапърът се опита да направи нещо подобно и през 2017 г., когато подаде документи за регистриране на търговската марка DONDA, която се очакваше да изработи козметични продукти, носещи името на майка му, но тя така и не стигна бял свят. Да видим какво ще се случи този път... 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA