Сторми: Само на 2, а вече на корицата на Vogue

Малката Сторми Уебстър е на корицата на Vogue в компанията на майка си. И, да, тя е само на 2... но това вече го знаете.

Когато си дете на Кайли Дженър, вероятно моментите, в които не си в центъра на внимание, са сведени до минимум и това е напълно нормално. Едва ли има друг човек в света, който може да се похвали с корица за Vogue, направена на 2-годишна възраст. Да, ето че именно Сторми, в компанията на майка си, разбира се, се появява на корицата на новия брой на Vogue Чехословакия със специална фотосесия, заснета в дома им чрез FaceTime.

https://www.instagram.com/p/CBi3HOenT5S/

"Обичам това малко бебе толкова много, че искам да се пръсна... понякога просто я гледам и плача, знаейки, че никога повече няма да е толкова малка. Кой знае, че нещо толкова малко би могло да заеме толкова голяма част от сърцето ти", сподели самата Дженър с редица кадри в своя официален Instagram акаунт. 

https://www.instagram.com/p/CBgReEYjkVZ/

Любопитното е, че това далеч не е първата корица на Сторми. Миналата година, само на 17 месеца, тя застава рамо до рамо с майка си и баба си на корицата на Harper's Bazaar Arabia.

Имайки предвид колко често тя се появава в matching визии с останалите членове на семейството в социалните мрежи и познавайки мениджърските способности на Крис Дженър, няма да се изненадаме, ако в бъдеще Сторми победи рекорда за най-много корици на Vogue. Към момента първото място държи Джиджи Хадид с нейните 35 за различни световноизвестни издания на модната Библия.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA