Ако мислите, че Криси Тейгън не може да ви изненада, помислете пак

Знаем, че Криси обича да провокира, но и ние останахме леко изненадани от последното ѝ "парти".

И ако мислим, че Холивуд не може да стане по-странен с прищевките си, Криси Тейгън е тук, за да ни докаже, че грешим. След цели 14 години, в които живее със силиконови гърди, съпругата на Джон Леджънд решава да премахне имплантите си. За да отбележи този факт, тя не само се похвали в социалните мрежи, но и направи малко парти!

https://www.instagram.com/p/CBTiTi-pmdF/

Близки приятели и мениджъри на телевизионната звезда ѝ изпращат доста противоречива торта във формата на бюст с надгробна плоча, отбелязваща последните 14 години, в които тя не разчита изцяло на естествения си външен вид. Тейгън получава и специална картичка от четиригодишната Луна, която сподели в официалния си Instagram акаунт

https://www.instagram.com/p/CARZTseJ3B6/

Известна с хапливия си език и откровена непринуденост, Криси разкри подробности за решението си в интернет пространството още преди месец. "Страхотни са за мен от много години, но е време да ги махна. Бих искала да облека рокля в моя размер или да легна на корема си и да се чувствам комфортно", казва тя пред своите над 30 милиона последователи, очакващи всеки неин следващ ход.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA