Никол Кидман: Жената с широко отворени очи става на 53!

... или как едно момиче от Австралия се превърна в онази холивудска персона, към която всички поглеждат с любопитство и интерес.

Не знам дали съм единственият човек, който възприема нещата така, но за мен някои хора просто са родени да бъдат звезди. И това им умение е толкова дълбоко вродено в тях, че го излъчват с всяка една своя стъпка по пътя към успеха. Никол Кидман е от тях!

https://www.instagram.com/p/B5WcbqFJlgA/

Звездата от "Големите малки лъжи" е родена на 20 юни в Хонолулу преди точно 53 години. Баща ѝ е биохимик, а майка ѝ - медицинска сестра, редактираща книгите на своя съпруг. Всичко, за което обаче Никол мечтае, е да се занимава с нещо креативно. Така тя започва да взема уроци по балет, едва когато е на три години, а малко по-късно се записва да учи в Младежкия театър на Сейнт Мартин, докато не дава истинско начало на актьорската си кариера през 1983 г. 

https://www.instagram.com/p/CAVydZwJSmp/

Когато е на 16 години, Кидман прави своя голям филмов дебют, но година по-късно майка ѝ е диагностицирана с рак на гърдата и се налага тя да остави на заден план преследването на успеха, за да може да ѝ помага с терапията. Няколко изключително успешни телевизионни и филмови роли по-късно, и тя вече играе с Джон Малкович, Вал Килмър и Сандра Бълок. 

https://www.instagram.com/p/B45qVVjJzDN/

Ако се опитаме да разкажем за всички нейни постижения, вероятно ще се отегчите, затова няма да го направим. Познавате я достатъчно добре, гледали сте я поне веднъж в "Широко затворени очи" и в "Големите малки лъжи", където застана рамо до рамо със Зоуи Кравиц и Рийз Уидърспуун. В лентата от последната година преди Милениума, Кидман играе жена с "широко затворени очи", но в реалния живот погледът ѝ е толкова отворен и очакващ следващия голям успех, че нямаше как да не отбележим празника ѝ с една много специална галерия!  

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA