Том Харди е най-привлекателният баща в света

... или поне така мислят над 4000 души, взели участие в онлайн анкета във Великобритания.

Измежду всички постове, с които звездите отбелязаха Деня на бащата в интернет пространството, точно там се появиха и резултатите от една специална анкета, която има за цел да открие най-привлекателния баща в света. 

Преди дори да сте се замислили, споделяме, че престижната титла отива директно при Том Харди, който се оказва най-сексапилният звезден баща според 4210 души, взели участие в анкетата, проведена от OnBuy на територията на Великобритания. 

85

Британската филмова звезда е баща на три деца, които пази ревностно и рядко коментира извън пределите на дома си. "Снимките на децата ми са абсолютно забранени. Това наистина ме дразни и ме кара да реагирам като всеки друг баща на мое място, без значение какъв е контекстът на ситуацията", коментира той неотдавна.

Подгласник на Харди е 36-годишният Крис Хемсуърт, а веднага след него е Идрис Елба, който, заедно с двете си деца, се класира на третото място. По-надолу в класацията място намират още любими на жените звездни персонажи, сред които Дейвид Бекъм, Уил Смит, Джеймс Марсдън и Гордън Рамзи.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA