Защо Лиса Кудроу не гледа "Приятели"?

Иконичната Фийби Буфе разкрива истинската причина защо не иска да гледа сериала, дори 16 години след неговия край.

Едва ли някой е могъл да предположи големия успех, който "Приятели" ще има както на, така и извън малкия екран. Няма нужда да доказваме това твърдение с цифри, защото сме сигурни, че хората, които не обичат сериала, се броят на пръстите на едната ръка. (Или поне се надяваме да е така!)

Не това обаче е причината Лиса Кудроу да не иска да гледа сериала, 16 години след неговия край. Звездата от попкултурния феномен разговаря със своята колежка и близка приятелка Дженифър Анистън за работата по проекта в ново интервю за Variety. "Не гледам шоуто. Все още не съм го направила, с надеждата, че един ден ще седнем и ще го изгледаме заедно", разкрива актрисата, превъплътила се в иконичния образ на Фийби Буфе.

254

"Това ще се случи" е отговорът на Джен, която използва момента, за да поговори с Лиса за времето, в което са на снимачната площадка и създават телевизионния хит, който продължава да бъде в топ 10 на Netflix и в момента. "Ситуацията не беше свързана с това, че работихме здраво 10 години. Знаех, че това шоу проработи, защото бяхме отдадени един на друг. Не е просто обвързване с роля или с договор. Все още се обичаме. Актьорският ни състав е такъв и затова имахме успех", споделя Лиса относно усещането, което е имала след края на сериала. "Мисля, че част от мен умря. Не мога да го направя отново."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA