Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс направиха поредното щедро дарение

Най-забавната двойка в Холивуд този път подкрепя жените на Канада и техните гласове в обществеността.

Месецът, в който Канада празнува величествената история на своето коренно население, е към своя край, но не и преди Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли да се уверят, че жените в обществеността имат право да изразят открито мнението си и да получат необходимата помощ.

Звездната двойка е направила дарение в размер на 200 000 долара за нова инициатива на института към университета "Св. Франсис Ксавие", която работи в посока популялизиране на женските гласове и провокиране на лидерски умения в младите дами. Дарението със сигурност ще помогне за целта на организацията да събере 1 милион долара за подкрепа на Международния център за женско лидерство.

272

"Толкова сме щастливи, че подкрепяме невероятната работа на програмата", споделят Лайвли и Рейнолдс в съвместно изявление. "Умопомрачени сме от разговорите, които проведохме и от работата, която тези хора вършат. Очакваме да се присъединим към тях в това пътуване."

блейк лайвли

Основателят на програмата споделя, че това финансиране предлага възможност на много млади канадски жени да получат помощта, която им е нужна, а това далеч не е първото голямо дарение на двойката в света след пандемията. В края на май двамата разкриха, че даряват 200 000 долара на Фонда за правна защита на NAACP, докато страната се обединяваше около движението Black Lives Matter и смъртта на Джордж Флойд.

Преди това актьорите дариха 1 милион долара на Feeding America and Food Banks Canada, помагайки на организациите да осигурят храна за тези, които са изправени пред недостиг на такава по време на пандемията.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA