Романтичният 42-ри рожден ден на Никол Шерцингер

Вокалистката на The Pussycat Dolls отбеляза рождения си ден в компанията на своя любим и не пропусна да му благодари в Instagram.

В предпоследния ден на юни Никол Шерцингер отбеляза своя 42-ри рожден ден, като този път елегантно "подмина" традиционния благодарствен пост в социалните мрежи и избра да обърне внимание на същността на живота и на приятеля си Том Еванс, който е успял да ѝ покаже „истинското значение на любовта".

https://www.instagram.com/p/CCCEqQ4j1eo/

Никол и Том са неразделни от края на миналата година, след като се запознават в британското издание на X Factor, където Еванс участва, а Шерцингер е жури. В зимните месеци на т.г. двамата официално потвърдиха взаимоотношенията си, а впоследствие прекараха голяма част от социалната изолация, извавайки перфектните си тела, по които техните милиони почитатели въздишат с удивление.

57„4

Точно такава е и последната публикация на певицата от The Pussycat Dolls, която посреща празника си в компанията на вкусна храна, морско настроение и любимия си Еванс. „Благодаря на Бог за още една година под Слънцето. Толкова съм благодарна за свежия дъх в белите дробове, за това, че сърцето ми бие по-силно от всякога", споделя тя в описанието под кадрите.

https://www.instagram.com/p/CBsmJ8ShqJS/

„Благодаря за радостта и непреодолимата любов, която днес мога да получа от семейството, приятелите ми и толкова много хора по света. Благодаря ви, че сте толкова добри и никога не се отказвате от мен, вие ми показахте истинското значение на любовта, щастието и мира, и аз съм вечно благодарна именно за това".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA