Кейт Уинслет ще бъде модел и военен кореспондент на Vogue на големия екран

Звездата, в която всички са влюбени още от времето на "Титаник", ще се превъплъти в образа на емблематичната Лий Милър.

"Лий е представяна като нахална красавица, чиито смели постижения са омаловажени в резултат на това"

След известни спекулации в последните няколко години, най-накрая стана ясно, че Кейт Уинслет ще влезе в образа на емблематичната Лий Милър - кореспондент на британския Vogue по време на Втората световна война, под ръководството на грандиозната главна редакторка Одри Уидърс.

Биографичната продукция ще бъде режисирана от номинираната за "Оскар" Елън Кърас, а това е вторият проект, по който двете с Уинслет ще работят заедно след "Блясъкът на чистия ум". Екипът на лентата ще почерпи вдъхновение от биографията "Животът на Лий Милър" от Антони Пенроуз, както и от личните архиви на Милър.

45

"Лий Милър е великолепна експлозия от крайности, жена, на която се възхищавам изключително много и която съм толкова развълнувана, че ще играя в този филм", споделя звездата от "Титаник" в официално изявление.

"Изключителен мислител, жена, момиче от корицата на Vogue, кореспондент на войната, икона, майка... Толкова често гледана през очите на мъже, тя е представяна като нахална красавица, чиито смели постижения са омаловажени в резултат на това. Тя даде на света напълно нередактирана версия за жестокостите на войната, докато търсеше своята собствена лична перспектива."

254

Милър започва кариерата си като модел за американския Vogue, след като случайно се сблъсква с човек от екипа на Condé Nast, който я запознава с тогавашния главен редактор Една Чейс. Няколко години по-късно, тя става кореспондент на британския Vogue и с помощта на емоционално писане и въздействащи фотографии, разказва някои от най-трудните моменти от времето на войната.

Въпреки професионалния си успех, Милър преживява депресия вследствие на травма от детството (изнасилване от семеен приятел) - нещо, което също ще бъде разгледано в лентата, работата по която, предстои да започне през пролетта на 2021 година. Звучи вълнуващо!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA