Дженифър Анистън призова всички да носят маска!

Звездата от "Приятели" публикува Instagram пост, в който помоли всички да продължават да носят маска.

Макар мерките, свързани с пандемията, вече да са облекчени в доста страни, разпространението на коронавируса продължава и именно по тази причина Дженифър Анистън иска всички да продължим да носим маска за лице.

"Разбирам, че маските са неудобни, но не смятате ли, че е по-лошо, че предприятията се закриват, работните места се губят, здравните работници са засегнати от всичко това, а толкова много животи са отнети от вируса, защото не правим достатъчно?", споделя Дженифър в своя официален Instagram акаунт, публикувайки кадър с маска, който вече има над 5 милиона харесвания. 

https://www.instagram.com/p/CCEvWDPjXc8/

"Наистина вярвам в добротата на хората, така че знам, че може да се справим. Много хора отказват да предприемат необходимите стъпки, за да изравнят кривата и да се пазят един друг", продължи звездата от "Приятели". "Хората изглеждат притеснени от това, че правата им са отнети, след като бъдат помолени да носят маска. Тази проста и ефективна мярка е за сметка на живота на хората. И наистина не трябва да бъде дебат."

https://www.instagram.com/p/B8cPQLjBdYY/

Екранната Рейчъл Грийн помоли всички просто да носят маска и да насърчават хората около себе си да правят същото. Още през май Анистън коментира, че макар нещата да се уталагат, това не означава, че е безопасно веднага да се втурнем към всички наши предишни активности. Още тогава тя изрази желанието си пандемията да свърши, показвайки среден пръст на COVID-19. Има ли вариант да не я обичаме?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA