Оптичната илюзия, с която Джиджи Хадид е скрила бременността си

Джиджи споделя как е успяла да запази бременността си в тайна чак до шестия месец.

В края на април в публичното пространство се появиха слухове, че Джиджи Хадид е бременна в петия месец и заедно със Зейн Малик очакват дете през есента. Супермоделът потвърди новините няколко часа по-късно, а преди дни буквално разкри как е успяла да запази бременността си в тайна за толкова дълъг период от време.

Любопитен фен на по-голямата сестра Хадид коментира: "Как така нямаш корем? Аз съм в четвъртия месец и коремът ми е огромен" в live chat на Джиджи в Instagram. Самата тя отговаря, че е носила широки дрехи, за да прикрие бременността си. "Този ъгъл и наистина торбестият гащеризон създават оптическа илюзия. Ако ме погледнете в профил, ще видите съвсем различна история!"

542

Големите новини се появиха изненадващо, но близки приятели на бъдещето семейство разкриват, че след като Хадид и Малик се събират в края на миналата година, усещането е било, "сякаш никога не са прескачали ритъм и са знаели какво искат. Джиджи неведнъж е споделяла, че иска да създаде семейство и вижда Зейн, като подходящият човек, с когото да прекара остатъка от живота си."

https://www.instagram.com/p/CAbQ1fxnMJO/

Тогава Джиджи сподели още, че макар да се вълнува от бременността, наистина е искала новините да не се бяха появили така. "Очевидно, знаете, бихме искали да го обявим по собствен начин, но сме много развълнувани, щастливи и благодарни за добрите пожелания и подкрепата на всички." 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA