Дуейн Джонсън е най-скъпоплатеният инфлуенсър в Instagram

Макар да няма официална кариера като инфлуенсър, Дуейн Джонсън е човекът, който получава най-много пари от Instagram.

Дуейн Джонсън е не само най-скъпоплатеният актьор в Холивуд, но и най-богатият Instagram потребител! Скалата дебютира на първото място в четвъртия годишен списък на Hopper HQ, показващ звездите, които печелят най-много от реклама в социалните си мрежи.

https://www.instagram.com/p/B_d8NEtFR4B/

Бившият кечист е единствената звезда, която получава средно над 1 милион долара на публикация, а това е с около 15% повече от миналата година, когато Джонсън бе на шесто място в списъка с цена на пост от около 882 000 долара. 

57

В комуникационните си канали Дуейн промотира Under Armour и други фитнес брандове, показвайки техните обувки, дрехи, слушалки и аксесоари. 

Откакто въпросната класация е факт, това е първата година, в която сестра Кардашиян не е на първото място. В продължение на две години Кайли бе на върха на листата с 986 000 долара на пост, но цената на публикация при нея е паднала с 22% след драмата около противоречивия ѝ статут на милиардерка. 

https://www.instagram.com/p/CBfyEClDLD8/

В топ 10 място намират още Кристиано Роналдо, който взема средно по 889 000 долара на публикация и има подписен доживотен договор с Nike, а веднага след него е Ариана Гранде, която, като най-следваната жена в Instagram, прави 853 000 долара на пост.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA