Брад Пит се превръща в наемен убиец

... разбира се, за участието си в предстояща лента на самия Дейвид Линч.

2020-а определено може да бъде годината на Брад Пит! Не толкова заради големи творчески проекти или пък поради срещите му с Дженифър Анистън, но именно заради факта, че каквото и да направи, то веднага привлича внимание и интерес.

След като миналата година гледахме холивудският секссимвол в "Ad Astra" и "Имало едно време в Холивуд", много скоро ще го видим и в екшън трилър, разказващ историята на популярния наемен убиец, носещ псевдонима Калинка.

Лентата е базирана на книгата на Котаро Исака "Maria Beetle", която проследява взаимоотношенията на група от "наемни убийци с конфликтни мотиви", пътуващи на влак стрела към Япония. 

брад пит

Очаква се работата по продукцията да започне още през есента, но имайки предвид ситуацията с развитието на пандемията, би могла да бъде отложена за началото на следващата година, въпреки че сюжетната линия предполага затворена снимачна площадка.

Режисьор на лентата ще бъде човекът, стоящ зад Deadpool 2 и "Хобс и Шоу" - Дейвид Линч, който очевидно смята, че Брад Пит може да понесе летящи към него куршуми, а не само целувките на някоя обаятелна актриса. Звучи доста обещаващо, сигурни сме, че Пит ще се справи повече от отлично!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA