Джесика Симпсън посрещна 40-те със специален пост в социалните мрежи

Една от любимите блондинки на Холивуд посрещна 40-ия си рожден ден с чифт дънки, които пази от тийнейджърските си години.

Поредният звезден рожденик днес е в лицето на Джесика Симпсън. Една от любимите блодинки на Америка се сбогува със своите 30 години, споделяйки кадър в Instagram, за който позира с чифт винтидж дънки.

https://www.instagram.com/p/CCcYC-Tj6nh/

"Съхранявам тези дънки в гардероба си вече 14 години (не преувеличавам!)", гласи описанието под снимката на Симпсън в Instagram, на която тя изглежда като всичко друго, но не и като човек, който току-що е навършил 40 години. 

"Реших, че тъй като съм в последните часове на 30-те си години, ще им дам още един опит. Здравейте, 40, толкова ми е приятно да се запознаем", добави още Симпсън, която е и майка на три деца.

https://www.instagram.com/p/CCSdqitDTPW/

Джесика отпразнува още един специален момент тази седмица, а именно годишнината от сватбата си с бившия играч на NFL Ерик Джонсън. "Преди 6 години днес се ожених за моята перфектна сродна душа. Винаги сме били и винаги ще бъдем. Завинаги", сподели тя тогава. 

https://www.instagram.com/p/CBzNWiTDaOq/

По-рано тази година Симпсън пусна на пазара и своя мемоар Open Book, в който разказва всякакви подробности от личната си история, включително и травмата, която е изживяла в детството си вследствие на сексуално посегателство. "Честността е трудно нещо, но трябва да сме откровени и склонни да преминем от другата страна на страха, защото е по-красива."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA