Бившата съпруга на Джеф Безос е най-богатата жена в Америка

Съпругата на милиардера има немалко пари в собствената си банкова сметка. Под "немалко", разбирайте СТРАШНО МНОГО.

Макензи Безос е най-богатата жена в Съединените американски щати! Бившата съпруга на основателя на Amazon Джеф Безос увеличи нетното си състояние с 6 милиарда долара и вече в личната си банкова сметка разполага с 62.3 милиарда долара. 

След развода миналия юли Макензи получава 4-процентен дял в най-голямата компания за интернет търговия. Към момента на официалния развод стойността им е около 38.3 милиарда долара, но цената им се покачва рязко по време на пандемията.

https://www.instagram.com/p/B7a1OjZnOTA/

Имайки предвид тази новина, Безос измества наследницата на Walmart Алис Уолтън от първото място, която според Forbes има 57.3 милиарда долара в банковата си сметка.

67

Единствената по-богата жена от бившата г-жа Безос в света е наследничката на козметичния гигант L'Oréal Франсоаз Бетанкур Майерс, чието състояние е 64 милиарда долара. Това означава, че на Макензи са ѝ необходими по-малко от 2 милиарда долара, за да стане най-богатата жена и в световен мащаб.

Състоянието на самия Безос възлиза на 188.2 милиарда долара, което означава, че към момента той е най-богатият човек в света. Още по-любопитно, първият в света с такова състояние, откакто се води статистиката на престижното бизнес издание.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA