Дженифър Анистън ще бъде кръстница на детето на Кейти Пери

Звездата от "Приятели" е близка приятелка на музикалната сензация и именно поради тази причина тя е поканена за кръстница на детето.

Кейти Пери и Орландо Блум очакват първото си дете всеки момент, което означава, че вече е време за вземане на важни решения, като например това кой ще бъде кръстникът на малкото момиченце. 

https://www.instagram.com/p/B8cPQLjBdYY/

Според източник, близък до двойката, човекът, на когото Блум и Пери са се спряли, е Дженифър Анистън. Звездата от "Приятели" и музикалната сензация са се сближили по време на социалната изолация, правейки ежедневни разходки. Същият този източник разкрива, че актрисата е била изключително развълнувана от новината и е приела с радост да бъде кръстница на малката г-ца Блум.

Въпреки че към момента слуховете са само такива, Анистън вече е кръстница на дъщерята на нейната най-добра приятелка Кортни Кокс - Коко, а всички я обожават и намират за страхотен модел за подражание. 

16

По време на бременността си Пери беше много отворена за преживяването да очакваш дете в условията на пандемия, като няколко пъти дори споделя повече за своите възходи и падения по пътя към успеха.

"Бях претоварена, разтревожена, щастлива, усмихната, депресирана. Бях всичко това. Намираме се в абсолютно диво време", споделя Кейти, добавяйки, че светът е изпълнен с несигурност, която няма как да не повлияе и на нашето състояние.

https://www.instagram.com/p/CBhak2anSRn/

Кейти разкри, че тя и Орландо все още не са избрали окончателно име на бебето, но вярват, че когато видят дъщеря си, ще знаят какво име точно трябва да носи тя. "Тепърва ще решаваме нейното име, защото имаме опции, но мисля, че тя ще ни подскаже. Ще я погледна и ще си кажа "О, да, това си ти."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA