Защо Криси Тейгън блокира над 1 милион последователи в Twitter?

Причината е една доста скандална конспиративна теория, в която Криси намери място.

На всеки се е случвало да блокира определени профили на хора, които не искаме да имат достъп до всичко, което споделяме в социалните мрежи. Очевидно звездите също го правят, защото Криси Тейгън е блокирала един милион потребители, премахвайки и много стари свои публикации в Twitter. 

https://www.instagram.com/p/B_yDJ7yJNGV/

Част от последователите на Криси забелязаха, че тя е изтрила 28 000 туита. Причината е конспиративната теория, според която Тейгън има отношения с дългогодишната приятелка на Джефри Епстийн и предполагаем сводник Гислейн Максуел, която ФБР арестува в началото на месеца след редица обвинения в секс трафик. 

485

"Всъщност изтрих 60 000 туита, защото не мога да ви понасям и се притеснявам за семейството си", споделя съпругата на Джон Леджънд, признавайки, че не спира да изтрива публикации и всъщност е блокирала над един милион хора, които следват нейния акаунт заради съобщенията, получени през последните няколко дни.

https://www.instagram.com/p/CCWt0UiJU9l/

"Блокирах над един милион души, но все още съм залята с болни психопати. Затова, моля ви, пощадете ме, игнорирайте ги, те са просто тролове", казва Криси. "Ще направя всичко възможно да спра да ги забавлявам. Определено живеят за това и са се закрепили САМО за мен. Благодаря и на ВСИЧКИ, че ми помогнаха във и извън личните съобщения."

4247

Цялата тази скандална ситуация се случва само няколко дни след като самият Джон Леджънд признава, че въпреки бурните си моменти в 20-те години, бързо вижда голямата любов в лицето на Криси. "В определен момент просто осъзнаваш, че си по-щастлив, когато си честен. Щастлив си, че си верен и си влюбен в един човек. Просто реших, че Криси е човекът. Реших, че вече няма да се забърквам с някой друг."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA