Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл са станали родители за втори път?

Възможно ли е да скриеш цяла бременност от погледите на феновете си и да изненадаш всички с нов член на семейството?

Знаем, че доста знаменитости предпочитат да пазят случващото се в личния си живот извън светлината на прожекторите, но възможно ли е да скриеш цяла бременност и да станеш родител за втори път, без абсолютно никой да заподозре?

Очевидно трябва да поздравим Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл! В последните няколко дни в интернет пространството започнаха да циркулират слухове, че певецът и съпругата му са посрещнали още един син в семейството си след тайна бременност.

https://www.instagram.com/p/B9RvYSmBG9L/

Ако обърнем повече внимание, ще забележим, че в повечето снимки, които двамата напоследък публикуват в Instagram акаунтите си, тази част от тялото на Джесика не е показана добре, което ни навежда на мисълта, че информацията би могла да бъде истина. 

Имайки предвид социалната изолация, която продължи четвърт година, напълно вероятно е двойката да запази именно този важен период от бременността в тайна. Джъстин разкри, че е отвел семейството си на северозапад, за да бъдат изолирани около природата. "Имаме място в Монтана и затова дойдохме тук", споделя той в началото на март. "Чувстваме се много благословени, защото сме доста социално дистанцирани, а имаме и възможността да излезем на алеята си и да се разходим."

https://www.instagram.com/p/B9R-zKlB1is/

След като Тимбърлейк бе забелязан да се държи за ръце със своя колежка на снимачната площадка в края на миналата година, отношенията между него и Джесика бяха всичко друго, но не и перфектни. Джъстин се извини на съпругата си в Instagram, двамата започнаха да посещават терапия за двойки и бързо възвърнаха доверието си един в друг. Очакваме от двамата да потвърдят (или пък отрекат) поредната голяма новина!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA