Ник Джонас към Приянка Чопра: "Бих могъл да се взирам в очите ти завинаги"

Очарователната Приянка Чопра сподели как е реагирала на предложението за брак от Ник Джонас. So cute!

Приянка Чопра, която отпразнува 38-ия си рожден ден в събота, не пропусна да сподели трогателен пост в официалния си Instagram акаунт, в който разкрива как е реагирала на предложението за брак от Ник Джонас, случило се преди точно две години.

"Най-голяма радост от живота ми. Преди 2 години, на този ден, ти ме помоли да се оженя за теб! Може би тогава съм била безмълвна, но казвам "да" всеки ден оттогава насам", споделя звездата от "Куантико". В своя пост Приянка благодари и на мъжа си, че е направил рождения ѝ ден "невероятно запомнящ се" през "най-безпрецедентното време" и нарече себе си "най-щастливото момиче на света".

https://www.instagram.com/p/CC2Cwi9DF-h/?utm_source=ig_embed

Реагирайки на очарователния пост на съпругата си, Ник Джонас остави също толкова възхитителен коментар. "Благодаря ти, че каза" да ". Обичам те, красавице."

57

Приянка и Ник се срещат за първи път на Met Gala 2017, където двамата представиха Ralph Lauren. В края на следващата година двамата сключват брак на две специални церемонии в Индия и бързо се превръщат в една от любимите звездни двойки на холивудския небосклон.

https://www.instagram.com/p/CAoIhmvDboE/

На рождения ден на Приянка Ник сподели още един красив кадър, придружен от романтично послание. "Бих могъл да се взирам в очите ти завинаги. Обичам те, скъпа. Ти си най-мислещият, грижовен и прекрасен човек, който съм срещал. Толкова съм благодарен, че се открихме."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA