Парис Хилтън все още има кошмари заради травма в детството си

... която обещава да сподели със своите верни почитатели в предстоящия си документален филм за YouTube Originals.

Парис Хилтън е готова да сподели най-мрачните моменти от живота си в своя нов документален филм за YouTube Originals - This Is Paris. В това число влиза и инцидент от детството, който продължава да предизвиква кошмари в съня на блондинката и досега.

https://www.instagram.com/p/CC92tEMpNSG/

"Изнервям се. Треперя се. Трудно е дори да ям, защото стомахът ми просто се върти. Не знам, това е много лично и не е нещо, за което обичам да говоря. Никой не знае коя съм наистина. В детството ми се случи нещо, за което не съм говорила с никого. Все още имам кошмари", разкрива Парис за действието в лентата, която ще се появи онлайн на 14 септември.

Лоялните последователи на Парис ще трябва да изчакат до премиерата на продукцията, за да чуят повече за това злощастно преживяване, но имайки предвид, че по-рано самата тя определи работата на снимачната площадка като "много терапевтична", сигурни сме, че крайният резултат ще позволи на феновете "да видят по-различна страна от мен, защото, честно казано, дори аз не знаех коя съм до тази година. Наистина научих много за себе си чрез този филм."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA