Филм на Хоакин Финикс спаси 13 заложници в Украйна

Не знаем дали е ирония на съдбата или нещо друго, но филм за правата на животните, спаси 13 души от активист, насочил вниманието си именно в тази посока.

Без дори да предполага, Хоакин Финикс се оказа в центъра на ситуация със заложници в Украйна. Рано тази сутрин в публичното пространство се появи информация, че мъж на име Максим Кривош е взел тринадесет души за свои заложници, което е довело до 12-часови преговори с полицията.

Максим е известен активист за правата на животните, който има криминално досие за притежание на оръжие. Едно от исканията на Кривош, за да освободи заложниците, е страната да популялизира документалният филм "Земляни" от 2005 година, който Финикс озвучава.

57

Лентата, режисирана от Шон Монсън, разкрива страданието на животни в различни ферми и научно-изследователски лаборатории. Президентът на Украйна се съгласява с искането и споделя шестсекунден клип от филма в официалната си Facebook страница, който изтрива малко по-късно.

Самият Хоакин е известен с активизма си, насочен именно към правата на животните. След като спечели Оскар в началото на тази година, той замина директно към ферма, където спаси малко теле от клане. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA