Кейт Мидълтън и принц Уилям даряват 2 милиона долара за борбата с COVID-19

Фондацията на херцога и херцогинята на Кеймбридж ще направи голямо дарение за всички работници по фронтовите линии.

Кралската фондация на херцога и херцогинята на Кеймбридж предстои да направи огромно дарение за работниците на първа линия в борбата с коронавирусната пандемия. По-рано тази седмица Кейт Мидълтън и принц Уилям имаха специална среща в имението Сандрингам, за да обявят приноса на фондацията в размер на 2 милиона долара.

https://www.instagram.com/p/CC_-53RFPdj/

По време на разговорите (проведени на два метра разстояние) с представители на различни организации, които ще се възползват от финансовата подкрепа, кралската двойка изрази възхищението си от усиления труд, който всички те полагат. Именно затова двамата са решили да разпределят средствата между 10 организации на територията на Обединеното кралство. 

"През последните месеци всички изпитахме страхопочитание от невероятната работа, която служителите на първа линия и спешните лица извършват в отговор на COVID-19, но знаем, че за много от тях, техните семейства и за хиляди други в Обединеното кралство, пандемията ще има трайно въздействие върху психичното им здраве", споделя Кейт.

44

Очевидно тя и Уилям продължават да оказват подкрепа на медицинския сектор, тъй като по време на социалната изолация имаха редица Zoom ангажименти, в които разговаряха с представителите на различни индустрии, споделяйки и личния си опит.

"И ние като всички семейства, имахме възходи и падения. Джордж е много по-голям от Луи, но са наясно, което ме изненадва", разкрива Кейт, когато е попитана дали е разказала на децата случващото се в света. "Макар че не искате да ги плашите, мисля, че е добре да им споделите по начин, подходящ за възрастта." 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA