Райън Рейнолдс не иска повече деца, а Блейк Лайвли...

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс вече имат три деца. Дали се чувстват готови за още?

Когато Райън Рейнолдс използва вниманието на Instagram аудиторията си, за да сподели сцена от филма "Погребан", в който той, както се подразбира от заглавието, е, погребан жив в ковчег, едва ли е очаквал, че съпругата му ще се включи с провокативен коментар.

Блейк и Райън са една от малкото изключително непретенциозни и свободолюбиви двойки в Холивуд, които редовно оставят забавни коментари под публикациите на другия. Тази не е изключение! "Мисля, че това просто ме забремени", пише Лайвли под гореспоменатото видео.

https://www.instagram.com/p/CC9eTO3JFLe/

Рейнолдс, със своето типично чувство за хумор, отговаря на Лайвли. "Ще бъда извън офиса от 22 юли до средата на вечни времена. Ако имате нужда от незабавна помощ по време на моето отсъствие, моля, свържете се с някого. С който и да било. В противен случай ще отговоря на вашето съобщение възможно най-скоро при моето малко вероятно връщане. Благодаря."

В миналото двамата споделят желанието си да има голямо семейство, но очевидно в момента е на мнение, че трите деца са достатъчни за тяхното абсолютно щастие. 

блейк лайвли

В края на миналия месец звездната двойка направи дарение в размер на 200 000 долара за нова инициатива на института към университета "Св. Франсис Ксавие", която работи в посока популялизиране на женските гласове и провокиране на лидерски умения в младите дами. Преди това актьорите дариха 1 милион долара на Feeding America and Food Banks Canada, помагайки на организациите да осигурят храна за тези, които са изправени пред недостиг на такава по време на пандемията.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA