Диляна Попова: На много малко места съм виждала залези като тези на "Градина"

Красивата и талантлива Диляна Попова е едно от любимите лица, които се включиха в инициативата на „Къмпинг Градина" „Солени морски истории", в рамките на която всеки може да спечели безплатни нощувки в луксозните морски къщички на къмпинга, като разкаже своята незабравима история.

57

Самата Диляна обаче не разказала история, защото признала, че не може да избере само една, споделят организаторите в своята Facebook страница. Затова пък решила да опише чувството, с което свързва „Градина" – свобода.

Ето и какво споделя тя: "Това е любимият ми плаж, а чувството, което ти дава е просто несравнимо. Чувстваш се свободен и спокоен. А залезите... о, да, залезите! На много малко места в света съм виждала толкова красиви залези, колкото тези на „Градина". Щастлива съм, че детето ми прекарва летата там и има възможност за истинско детство".

57

В инициативата на къмпинга, където всяка година почиват десетки родни звезди, се включи и актьорът Ники Илиев. Неговата история предстои да бъде публикувана на Facebook страницата на „Къмпинг Градина" през последната седмица на юли.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA