Открадни най-доброто от момента в лятото на Крадецът

Балончета, вкус, който не се забравя и моменти, които си струват твоето Insta Story в най-вълнуващата игра за месеца

Силвия Канин
Силвия Канин 30 юли 2020

Горещо лято, нали? А отваряйки метеорологичните приложения, положението не изглежда да стане по-добре особено за всички нас, които сме в града. Някъде между горещото слънце над нас и шумолящия от топлината асфалт под краката ни единственото, за което можем да си мечтаем е да откраднем няколко мига за отмора, забавление и въздишки по любимите неща. 

Кое е първото нещо, което ще направиш, когато успееш да откраднеш най-добрия момент за себе си? Знаем отговора. Ще качиш story в Instagram, нали?

Ако посягаш към телефона си всеки път щом нещо те зарадва и ако обичаш да утоляваш жаждата, когато лятото е горещо и дълго, то имаме чудесна идея за теб.

От 3-и до 24-и август можеш да се включиш в супер играта в профила на любимия ни сайдер Крадецът на ябълки. 

цан

Да, Крадецът този път няма да краде само ябълки и вишни, а ще раздава награди и ще помага на жадните за емоции да направят лятото си незабравимо. 

Крадецът на ябълки все пак освен умение да гъделичка любопитството и да провокира креативността ти в Instagram, зашеметяващо добре знае как да гъделичка и небцето. Затова от тази година той има нов дизайн и е вече в по-голям кен, цели 500 мл. Така че ако се чудиш кого да вземеш със себе си в свежите си занимания това лято, Крадецът на ябълки е насреща с дяволито освежаващата си вишна или с любопитно сладката си сочна ябълка.

Крадецът се е подготвил със собствен Instagram филтър, с който те вдъхновява да си свиеш най-доброто от момента в стори. Филтърът е вече наличен в профила му.

https://www.instagram.com/p/CDbMpxljdxS/

Имаш време до 24 август да го свалиш, да се развихриш по творчески начин и да качиш своето лисичо стори в профила си. Друго условие е и да тагнеш Крадецът в сторито си, разбира се. 50-те победители ще бъдат обявени в последната седмица на август.

Крадецът на ябълки е първият български бранд, преселектиран да има собствен Instagram филтър още през 2019-а, но той знае, че за хубавите моменти трябва да се чака и заради това го представя сега.

В края на август 50 чифта лисичи чорапи ще бъдат спечелени от най-креативните фенове на Крадецът в Instagram. Сред топфеновете му е и Боро Първи, който е съучастник на умната лисица в играта и в рамките на месеца ще използва филтъра, за да разказва своите рап истории.

 

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA