Карли Клос има какво да каже на феновете си

Супермоделът използва рождения си ден, за да направи равносметка на изминалата година, която сподели със своите фенове.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 август 2020

Карли Клос поглежда назад към най-големите уроци, които е научила през живота си в ново специално видео. Най-добрата приятелка на Тейлър Суифт публикува клипа в официалния си YouTube канал навръх 28-мия си рожден ден.

Водещата на Project Runway разказва повече за живота си в последната година и отделя специално внимание на това как пандемията и съпътстващата я карантина са променили ежедневието и мисленето ѝ. Супермоделът разкрива, че вече никога няма да приема за даденост възможността да пътува или да прекарва време със семейството си, призовавайки всички да носят маски, за да "спасим животи".

Едно от най-важните неща, които Клос намери за редно да сподели със своите последователи, е това, че има нужда техните гласове да бъдат чути, особено при предстоящите президентски избори. "Вашият глас и вашият вот имат значение. Затова се регистрирайте и се явете пред урните, защото всички заслужаваме промяна този ноември."

https://www.instagram.com/p/CCwdRHzDSkT/

Макар Карли да е тясно свързана със семейство Тръмп, тъй като е омъжена за Джошуа Къшнър - по-малкият брат на съпруга на Иванка Тръмп, който е и настоящ съветник на президента на САЩ, Карли няколко пъти изясни своите политически възгледи. "Сигурна съм, че не съм единственият човек в тази страна, който не се съгласява със семейство и политиката. Гласувах като демокат през 2016 г. и планирам да направя същото през 2020-а."

Още от уроците на Карли ще откриете във видеото по-горе.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA