Малума представи нов сингъл и обяви предстоящ албум

Hawái ще бъде част от новия албум на Малума – Papi Juancho, който излиза по-късно тази година.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 август 2020

Световноизвестният музикален латино идол Малума представи чисто нов сингъл, озаглавен "Hawái”, а с него обяви и предстоящия си пети студиен албум – Papi Juancho, който излиза по-късно тази година. Мелодичното лятно парче, чийто съавтор е самият Малума, разказва историята на една раздяла, случваща се в модерен и погълнат от Instagram свят, в който представата за живота на другите хора може да бъде много подвеждащa.

Видеоклипът към песента успява да събере над 250 хиляди гледания само минути след глобалната си премиера. Той е заснет в Маями от популярния оператор Джеси Тереро, представящ късометражна драма, режисирана от Малума, в която героят му попада във въртележка от ситуации и емоции, предизвикани от тежка раздяла с любимата. 

https://www.instagram.com/p/CDCj4bBH7Ub/

Едва на 26 години Малума е признат за един от най-впечатляващите гласове в латино музиката и истински идол за младото поколение. Благодарение на световното турне Maluma World Tour, той постига несравним успех, като продава над 50 милиона билета за 105 международни концерта през 2017 г. и се превръща в най-продавания латино артист в света.

През 2018 и 2019 г. Малума разбива множество рекорди, като разпродава напълно всичките си концерти в Щатите и Европа, включително залите Madison Square Garden Arena в Но Йорк, American Airlines Arena в Маями и два пъти The Forum в Лос Анджелис. Откакто става артист на Sony Music Latin през 2015 г. Малума има три издадени албума - Pretty Boy Dirty Boy (2015), F.A.M.E. (2018) и 11:11 (2019), всеки от тях дебютирал под #1 в класацията на Billboard за латино албуми.

57

Той е и най-младият артист, едновременно държал позиции #1 и #2 в airplay класацията на Billboard за латино музика със супер хитовете си „Sin Contrato" и „Chantaje", и шестият артист в света, постигнал такъв успех.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA