Голямата грешка в сватбения ден на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

"Гигантска грешка като тази може или да ви накара да се изключите тотално, или да промени начина, по който виждате нещата."

Димитър Андонов
Димитър Андонов 05 август 2020

Макар да обожаваме Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс за непретенциозното им отношение към живота и невероятното им чувство за хумор, когато става дума за нещо сериозно, те могат да бъдат точно холивудските откровени герои, от които имаме нужда. 

Въпреки че решават сватбата им да остане в тайна, няколко месеца след големия ден през 2012 г. става ясно, че двойката си е казала заветното "да" на територия, която в миналото е била използвана като робска плантация. В ново интервю, самият Райън споделя повече за това опустошително преживяване.

https://www.instagram.com/p/B1l_7IRhWH7/

"Невъзможно е да се примирим", казва Райън. "Това, което видяхме, беше място за сватба от Pinterest. Това, което видяхме по-късно, беше място, изградено при опустошителна трагедия. Преди години се оженихме отново у дома, но срамът действа по странни начини. Гигантска грешка като тази може или да ви накара да се изключите тотално, или да промени начина, по който виждате нещата."

"Сватбите трябва да бъдат символ на любовта и единството. Плантациите не представляват нищо от тези неща", споделя представител на Pinterest по това време, премахвайки официално фотографското съдържание от платформата.

блейк лайвли

Неотдавна звездната двойка направи дарение в размер на 200 000 долара за нова инициатива на института към университета "Св. Франсис Ксавие", която работи в посока популялизиране на женските гласове и провокиране на лидерски умения в младите дами. 

Наскоро Рейнолдс обяви, че стартира и друга кауза - този път в подкрепа на амбициозните създатели на филми от различни социални общности. "Създаването на филм е групово усилие, но за твърде дълго време тази общност системно е изключвала цветнокожите хора."

Позитивният звезден пример винаги е доза вдъхновение!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA