Ако случайно се чудите колко струва годежният пръстен на Деми Ловато...

Талантливата изпълнителка каза заветното "да" на плажа в Малибу, получавайки почти 20-каратов годежен пръстен.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 август 2020

Без да имаме претенциите, че сме експерти в областта на бижутата, ще излъжем, ако кажем, че годежният пръстен на Деми Ловато не ни остави с отворена уста.

Талантливата певица разкри вълнуващата новина в официалния си Instagram акаунт, споделяйки серия специални кадри с приятеля си Макс Ерих, който е отправил заветния въпрос върху пясъците на плажа в Малибу.

https://www.instagram.com/p/CDHm8AiFRCa/

"Когато бях малка, татко винаги ме наричаше неговия "малък партньор" - нещо, което може да звучи странно без южния му каубойски акцент", споделя Ловато в описанието под сърцераздирателните снимки. "За мен това имаше идеален смисъл. И днес тази дума отново има такъв, но вече официално ще бъда партньор на някой друг."

Е, след като поздравихме двойката в социалните мрежи, нямаше как да не се запитаме колко точно струва специалния аксесоар, който Деми ще носи на ръката си през следващите няколко месеца. Оказа се, че годеникът на Ловато - Макс Ерих е потърсил помощта на популярния холивудски бижутер Питър Марко за специалното изумрудено творение, което струва 2.5 милиона долара! 

https://www.instagram.com/p/CC_skD5lpJp/

Специалистите коментират, че този уникален дизайн е над 10 карата, като е напълно възможно дори да достигне горната граница от 20, което би направило цената му почти 5 милиона долара. Хм, да, казахме ли, че информацията е интересна?

Разбира се, Деми далеч не е единствената знаменитост с екстравагантен годежен пръстен. Ръсел Уилсън иска ръката на Сиара с 16-каратов диамант преди четири години, а самата Блейк Лайвли носи 12 такива на лявата си ръка, когато решава да се врече във вярност на Райън Рейнолдс. Ще приемем, че това е знак за дълготрайна и щастлива връзка, каквато пожелаваме на младите влюбени. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA