И Алиша Кийс подготвя собствена козметична марка

Алиша Кийс се присъединява към вече може би стотиците хиляди известни дами, впуснали се в търсене на красотата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 06 август 2020

Няма да преувеличим, ако кажем, че...

Алиша Кийс се превърна в истинска икона на красотата, когато реши да спре с носенето на грим, дори на строго официалните червени килими. Естествено, този дързък на ход на певицата я издигна на пиедестал в очите на много млади момичета, които вероятно се питат какво все пак използва тя, за да изглежда винаги блестяща и неотразима.

https://www.instagram.com/p/CBWoy99DoGt/

Ако и вие сте сред хората, търсещи отговор на този въпрос (не е ли всеки?), може да сложите край на разследването си, защото много скоро Кийс ще пусне на пазара собствена козметична марка, съвместно с e.l.f. Beauty.

Екипът на компанията разкрива, че е изключително щастлив от колаборацията с талантливата изпълнителка и в официално изявление разкри, че се очаква сътрудничеството между тях да стартира през 2021 г. "Безкрайно щастливи сме да използваме силните си страни, за да помогнем за развитието на визията на Алиша, тъй като тя не само отговаря на нашата мисия да направим най-доброто от света на красотата достъпно за всички, но е и неин посланик в най-дълбокото възможно измерение." 

https://www.instagram.com/p/CC36eoQA0lT/

"Алиша е посланик на красотата в най-дълбокото възможно измерение." 

Въпреки че все още не знаем какво точно ще съдържа специалната линия, брандът уверява, че ще работят с подходящите специалисти, за да направят всичко по възможно най-добрия начин. "Тази нова марка за красота на живот ще даде възможност на Алиша да проведе друг вид разговор за вътрешната красова, здраве и връзка със света. Марката има за цел да внесе нов смисъл в красотата, като почита нейното присъствие в ежедневието ни." 

Звучи като нещо, за което определено трябва да се вълнуваме!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA