Римейк на "Мръсни танци"? Да, вече е официално!

Иконичната лента ще получи своя дългочакан романтичен римейк. Да, Дженифър Грей също ще бъде част от него!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 август 2020

Време е да се отправим към дансинга още един път, защото Дженифър Грей отново ни кани на мръсни танци! Изпълнителният директор на продуцентската компания Lionsgate потвърди, че иконичната актриса ще продуцира чисто нов филм от франчайза, наричайки новините "една от най-лошо пазените тайни в Холивуд."

Оказва се, че работата по продукцията е в ход на действие от края на месец юли, но към момента няма детайли около нейната потенциална поява на голям екран.

Звездата на Дженифър Грей и Патрик Суейзи изгрява в оригиналната лента, чиято премиера е през 1987 г. Тогава филмът печели 218 милиона долара в глобалния боксофис и успява да завоюва номинации за "Оскар" и "Златен глобус".

През 2017 г. "Мръсни танци" получава своя телевизионен римейк, който е всичко друго, но не и успешна интерпретация на своеобразния попкултурен феномен.

57

Въпреки че към момента не е ясно каква ще бъде сюжетната линия в новия филм и не се знае дали Грей отново ще влезе в образа на Бейби, продуцените обещават същото количество носталгия и романтика.

"Това ще бъде точно онзи романтичен, носталгичен филм, който феновете на франчайза чакаха. Все пак говорим за най-продаваното заглавие в историята на компанията", споделя той. "Мръсни танци" всъщност е и първият филм в историята, успял да продаде над милион копия видеокасети в световен мащаб.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA