Катрин Шварценегер и Крис Прат станаха родители

Дъщерята на Арнолд Шварценегер и Крис Прат посрещнаха на бял свят първото си дете.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 август 2020

Катрин Шварценегер и Крис Прат вече са родители! 30-годишната актрисата е дала живот на първото дете за двойката и макар за момента да няма официална информация за пола или името на бебето, брат ѝ споделя, че двамата се справят повече от страхотно.

"Справят се чудесно, затрупани са с подаръци", разкрива Патрик, който бе забелязан да се разхожда с бебешки подаръци около дома на звездите в края на миналата седмица.

https://www.instagram.com/p/B9r5zgqpbEi/

Още когато обявиха бременността в края на април, Крис и Катрин заявиха, че са изключително щастливи от очакването на първото си дете. "За тях е важно да създадат семейство, така че бяха изключително щастливи, когато разбраха новината. Въпреки че Катрин беше заета да промотира книгата си в началото на бременността, сега тя има време да бъде у дома и да приготви всичко за появата на новото попълнение."

Двойката си казва заветното "да" на тайна церемония в Калифорния през юни миналата година и докато това е първото дете за Шварценегер, то ще бъде второ за Прат, който вече има 7-годишен син от брака си с Анна Фарис. Пожелаваме на младото семейство много щастие и прекрасни мигове заедно!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA