Какво (наистина!) се случва между Брадли Купър и Дженифър Гарнър?

Двамата се запознават на снимачната площадка на сериал през 2001 г. Има ли обаче нещо повече от добро приятелство?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 11 август 2020

Когато видим две известни личности на плажа в опасна близост, напълно нормално е да помислим... е, знаете какво. Точно това се случи, когато наскоро разделената с приятеля си Дженифър Гарнър излезе на разходка с Брадли Купър и тригодишната му дъщеря Леа, която има от брака си с Ирина Шейк

457

Снимките предизвикаха слухове за връзка между актьорите, затова техни близки приятели бързо се заеха със задачата да изяснят случващото се. "Купър и Гарнър са приятели и винаги са били, няма нищо друго между тях."

Въпреки че между Джен и Брадли няма нещо в романтичен аспект, любовта между тях е налице отдавна. Двамата си партнират в сериала "Наричана още" между 2001 и 2006 г. и оттогава насам са най-добри приятели. В края на 2018 г. актрисата изнесе реч за звездата от... е, "Роди се звезда", в която споделя, че тя е един от първите хора, които той е срещнал при пристигането си в Холивуд. "Взех го у дома и му направих вечеря. Все още го правим", разказа тя тогава. 

"Има нещо в хората, които са еднакви при успехите и провалите, което просто те кара да ги обичаш. Знам сърцето и стомаха на Брадли Купър. Ти си истинска радост, особено за тези от нас, които те познаваме от самото начало. Оказва се, че не си бил само красавец, но и истинско чудо, което е добро дошло на моята маса по всяко време", споделя още актрисата, която наскоро запозна децата си с новата партньорка на Бен Афлек - Ана де Армас.

Макар за момента да няма нищо между двете холивудски звезди, не е изключено искрата между тях да пламне. Понякога приятелството неизбежно се превръща в любов.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA