Вайола Дейвис отбеляза 55-ия си рожден ден по доста нетрадиционен начин

Невероятната Вайола Дейвис използва 55-ия си рожден ден, за да купи робската плантация, където е родена.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 12 август 2020

Вайола Дейвис се връща към корените си, за да отбележи своя 55-и рожден ден! Звездата от How to Get Away with Murder разкри, че навръх празника си вчера, официално е закупила бившата робска плантация Сейнт Матюс в Южна Каролина, именно където е родена тя. 

"Това по-горе е къщата, в която съм родена на 11 август 1965 г. Това е родното място на моята история, а днес, на 55-ата година от живота си... Притежавам го... цялото", споделя актрисата в описанието под кадъра, който публикува в официалния си Instagram акаунт.

https://www.instagram.com/p/CDwPKA8hdUR/

В свое скорошно интервю Дейвис разкрива, че винаги е виждала мястото като радостно такова, въпреки тъмната му история. "Прочетох ужасяващ робски разказ преди време. Повечето от моите чичовци и братовчеди са земеделци. Това е изборът, който са имали. Къщата на баба ми беше една стая в барака. Имам снимка на телефона си, защото смятам, че е красива."

https://www.instagram.com/p/CCoOhfphxrx/

Актрисата споделя, че семейството ѝ живее в Сейнт Матюс дълго време, но решава да се премести в Род Айлънд малко след нейното раждане. "Майка ми ми е разказвала как всичките ми лели и чичовци са били в къщата и са се забавлявали, когато съм се родила. Обичам тази история, защото показва, че можеш да видиш радостта от живота във всеки един момент."  

Надяваме се, че с новата териториална придобивка, Вайола ще успее да съхрани още специални спомени. А ако и вие искате да направите нещо специално за рождения ден на суперзвездата, изгледайте шестте сезона на How to Get Away with Murder. По няколко пъти... Няма да съжалявате!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA