Моника Белучи, Венсан Касел и семейната ваканция в Италия, за която всички говорят

Италианската красавица и френският секссимвол прекараха няколко дни с цялото си семейство в Италия.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 август 2020

Ако съществува пример в шоубизнеса, който показва, че раздялата с (вече не толкова) любим човек далеч не е нужно да се случва с гръм и трясък, то това е връзката на Моника Белучи и Венсан Касел. Двамата се запознават през 1996 г. на снимачната площадка на филма "Апартаментът" и макар че отношенията между тях не започват вследствие на любов от пръв поглед, те прекарват 14 години от живота си като съпруг и съпруга.

https://www.instagram.com/p/CDvb3Tejx0p/

Бракът на иконичната двойка приключва през 2013 г., но въпреки това, двамата и до ден днешен успяват да запазят добри отношения помежду си и дори често могат да бъдат забелязани заедно. Казваме това, защото само преди броени дни любопитни папараци уловиха италианката и французина заедно с децата си около езерото Комо.

https://www.instagram.com/p/CDt1OY4o05q/

Оказва се, че всички са там, за да подкрепят Дева, която взема участие в предстояща рекламна кампания на Dolce & Gabbana. Както можете да се убедите от снимките, приликата между наследницата на Белучи и самата нея са толкова много. Неслучайно това е и втората колаборация на Дева със световноизвестния дизайнерски бранд - по-рано тази година тя бе лице на парфюма им Shine.

https://www.instagram.com/p/B_mgFbAoa9O/

Въпреки завидния си опит под светлината на прожекторите, Белучи споделя, че не желае Дева да навлиза в шоубизнеса или поне преди да е готова за всички предимства и недостатъци по пътя. "Искаше да разбере какво е да си част от света на модата, затова прие предложението. Мисля, че имаше желанието да докаже на себе си, че би се справила с такава задача", разказва тя в свое скорошно интервю.

https://www.instagram.com/p/CDtuOh3ox7_/

След семейната ваканция на Моника и Венсан в Италия, актьорът се отправи на друга екзотична почивка - този път в Хавай с втората си съпруга Тина Кунаки.

Очаровани сме от лекотата на общуването между Белучи и Касел, защото именно те за пореден път ни убеждават, че колкото и да е трудно понякога, не пречи да запазим добри отношения с хората около нас. Скандалите и драмата може да са интересни, но отдавна не са модерни.

https://www.instagram.com/p/CDvfYR7Ks0X/

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA