Хали Бери е на 53, тренира на плажа и изглежда перфектно

Под "перфектно", имаме предвид много по-добре, отколкото вероятно ние бихме изглеждали на 53.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 август 2020

Хали Бери има доста запомнящи се роли, но тази на Джакинта Джонсън във филма за Джеймс Бонд от 2002 г. "Умирай още един ден" определено я направи звезда. Не знаем дали сте от хората, виждали иконичната сцена, в която тя дефилира с оранжев бански, демонстрирайки перфектна форма, но ето, че имате още един повод срещу вас.

https://www.instagram.com/p/CDr0sXKj5lQ/

53-годишната сподели свой кадър в Instagram, на който носи оранжев бански и голяма сламена шапка. "Bond Girl", гласи описанието под фотографията, за който трябва да признаем, че тя изглежда дори по-добре, отколкото в лентата за шпионина преди 18 години.  

48

Хали даде да се разбере, че работи усилено за тялото си, а коментарите под поста със сигурност не са случайни.

В свое интервю по-рано тази година актрисата разкрива, че не прекарва целия ден в спорт, но включва в графика си физическо натоварване за около 90 минути няколко пъти седмично. "Дори една 20-минутна тренировка може да се отрази добре на дупето ви", разказва тя. "Правя колкото мога повече упражнения за определен период от време, така че да не ми се налага да включвам повторения."

https://www.instagram.com/p/CCO00DQjDC9/

В началото на годината актрисата дори пусна специална колекция продукти, които да помогнат на феновете ѝ при постигането на перфектните спортни резултати.

Наскоро Бери представи и специална програма към своя бранд, която позволява на потребителите да тренират, където и да се намират. За съжаление, тялото на Холи не е включено в цената на услугата, но не пречи да пробвате.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA