Криси Тейгън и Джон Леджънд ще стават родители за трети път

Очарователната холивудска двойка очаква третото дете в семейството.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 август 2020

Списъкът със звездни бебета тази година не спира да се увеличава! Без значение дали социалната изолация е казала своето или просто холивудските двойки са взели напълно съзнателно решението да разширят семейството си, новините за малките наследници не спират да излизат наяве. 

Днес честитим вълнуващата новина на Криси Тейгън и Джон Леджънд, които ще стават родители за трети път! 

Във видеото към новия си сингъл Wild, виждаме Джон в компанията на Криси и малките Луна и Майлс, които се разхождат по тропически плаж, докато около тях по пясъка препускат коне, олицетворявайки любовта между телевизионната звезда и музиканта.

Големият момент е в един от последните кадри, когато камерата улавя двойката в профил и се вижда как Джон поставя ръцете си върху леко наедрялото коремче на Криси. 

https://www.instagram.com/p/CD0L59KpilD/

Разбира се, двойката все още не е потвърдила официално бременността на Тейгън, но нейният отговор с влюбени и усмихнати емотиконки на въпрос от фен в Twitter е достатъчен повод да честитим следващото попълнение към семейството им.

Още преди реализирането на видеото, екипът на Vevo споделя, че в него има "красива изненада”, която определено ще зарадва почитателите на една от най-любимите светски двойки.

Криси и Джон се запознават на снимачната площадка на един от неговите музикални видеоклипове през 2006 г. и излизат няколко години, преди да се оженят в Италия през 2013-а. Няколко минути преди премиерата на Wild, двамата споделиха повече за специалното отношение, което има връзката им в творчеството на Леджънд.

https://www.instagram.com/p/CDAyvTplXWp/

"Имаме All of Me за брака, когато все още нямахме деца. Love Me Now с Луна и Wild с Майлс”, споделя Криси за видеата. "Те са хроника на растежа на нашето семейство и пътуване. Щастливи сме, че това видео е следващата глава.” 

Пожелаваме на семейството още много любов, щастливи семейни мигове и прекрасна музика, която да ни кара да усещаме всичко това!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA