Лейди Гага впечатли с нов цвят на косата, а посланието зад него...

... изпълнителката споделя сама в официалния си Instagram акаунт дни преди видеомузикалните награди на MTV.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 август 2020

Лейди Гага е човек, който едва ли вече може да ни изненада със свое превъплъщение, но въпреки това, с интерес проследяваме всяка нейна визуална трансформация.

"Чудовищната" изпълнителка използва вниманието на многомилионната си Instagram аудитория, за да дебютира с коса в морско синьо, зад която не стои вдъхновение от русалка, а нещо много по-специално и въздействащо. 

https://www.instagram.com/p/CD4HGQnMvMc/

В описанието под кадъра Гага обяснява, че цветът, наречен "океанската блондинка на Сузи" е нюанс, който нейният фризьор Фредерик Аспирас кръщава на покойната си майка, което предизвиква звездата да определи новата си визия като такава с "допълнителен специален блясък".

В своя личен блог Аспирас споделя, че майка му е била от малкото хора, успели да видят в цялост неговия талант и именно поради този факт той решава да посвети част от работата си именно на нея.

https://www.instagram.com/p/CAVcsDBlsH4/

Няма да се изненадаме, ако Лейди Гага реши да дебютира с тази прическа и на видеомузикалните награди на MTV, които ще се проведат в последния ден от месеца. Тя ще има специално изпълнение по време на церемонията, а двете с Ариана Гранде водят тазгодишния списък с номинации - и двете имат цели девет.

Дуетната им колаборация Rain On Me може да спечели приза за Видео на годината, Песен на годината, Най-добро сътрудничество, Най-добро поп парче, Най-добра кинематография, Най-добри визуални ефекти и Най-добра хореография, докато Стефани (истинското име на Гага - бел.ред.) се бори за статуетките в категориите Изпълнител на годината и Най-добро карантинно изпълнение за участието си в специалния проект "Един свят: Заедно у дома".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA