Мадона отпразнува рождения си ден с марихуана, коктейли и музика

"Материалното момиче" стана на 62 и отбеляза големия ден с лудо парти в Ямайка.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 август 2020

Мненията за Мадона са различни, но едно е сигурно. "Материалното момиче" знае как да се забавлява и го доказа отново, този път празнувайки своя 62-ри рожден ден.

https://www.instagram.com/p/CD7g5HRhyuu/

Между колаборацията с Дуа Липа и останалите си професионални ангажименти, Мадона намира време да отпътува за слънчева Ямайка, където отбеляза празника си в компанията на близки приятели и семейство.

На снимките от празника, които самата тя споделя в официалния си Instagram акаунт, виждаме Лурдес, както и новият приятел на Мадона - 26-годишният Аламалик Уилямс. За кадрите певицата позира с бяла рокля с флорален принт, многоцветен маникюр и вечният си леко предизвикателен поглед.

https://www.instagram.com/p/CD-WZXlBfMO/

Мадона, която през април разкри, че има положителна проба за антитела от COVID-19 и неведнъж попадна под обстрел заради публикуването на фалшива информация, свързана с вируса, споделя, че трикът към вечната младост е да не приемаш себе си твърде сериозно.

https://www.instagram.com/p/CD-FWYthTa3/

Не знаем дали това включва снимки, на които позираш с марихуана, както прави самата тя, но очевидно поп звездата продължава да живее според мотото, че е по-добре да живееш една година като тигър, отколкото сто години като овца.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA