Дженифър Анистън и Брад Пит - отново заедно на екран, за първи път от 19 години

ДА, ДА, ДА! Ще видим Дженифър Анистън и Брад Пит отново заедно на екран, при това още в края на тази седмица.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 18 август 2020

За всички, които са от отбор Дженифър Анистън, новините, че двамата с Брад Пит ще се съберат отново на екран за първи път от близо 19 години, определено са събитието на деня. А може би и на седмицата...

По-рано днес бе потвърдено, че Брад ще се присъедини към Дженифър в предварително обявеното четене на сценарий, организирано от неправителствената организация на Шон Пен.

84

Миналата седмица носителят на "Оскар" обяви, че ще събере десетки свои известни приятели, за да даде нов живот на емблематичния филм "Бързи времена в Риджмънт" от 1982 г., като целта е да се съберат възможно най-много пари за различни благотворителни инициативи, свързани с COVID-19.

Към момента не е ясно дали Брад и Джен ще имат някакви общи сцени, така че ще трябва да изчакаме 20 август, за да разберем.

54

Една от най-любимите холивудски двойка някога се среща през 1998 г., за да си каже заветното "да" само две години по-късно. Единственият път, в който двамата са заедно на екран, е по време на участието на Пит в епизод от осмия сезон на "Приятели", излъчен през ноември 2001 г. Двамата слагат край на взаимоотношенията си в началото на 2005 г. и успяват да финализират развода си през октомври същата година. 

След като Брад се появи на 50-ия рожден ден на Анистън, а и двамата се засякоха зад кулисите на наградите SAG, сигурни сме, че и тази поява ще успее да подлуди верните им фенове. Ще излъжем, ако кажем, че и ние не сме сред тях!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA